Takbyte & Solcellstak

SOLCELLSTAK
SMART
SOLAR
ROOF

SunCity - Först i Värmland med installation av integrerade solceller!

Vår avancerade soltakslösning för ny- eller ombyggnation representerar framtidens tak, där solpanelerna integreras sömlöst i själva takstrukturen. Vi erbjuder inte bara ett solcellstak; det är en banbrytande teknologisk framsteg som kombinerar estetik och energieffektivitet. Genom vårt partnerskap med Raymond Solar, garanterar vi högsta möjliga effekt och långvarig hållbarhet.

Vi erbjuder olika färger och utföranden för att skapa ett helt anpassat designkoncept där solpanelerna inte bara fungerar som en energikälla utan också integreras harmoniskt i byggnadens arkitektur.

Med en 30-årig effekt- och produktgaranti ger vi våra kunder förtroendet att investera i en hållbar och pålitlig energilösning där teknologi och design förenas för att skapa en hållbar och estetiskt tilltalande lösning för dagens och morgondagens behov. 

Kontakta oss idag för att ta det första steget mot en energieffektiv och visuellt imponerande framtid!

En inblick i takarbete

Suncity Montage är ett företag som specialiserar sig på solenergi och takbyte. Vi erbjuder en komplett lösning för dig som vill investera i solceller och byta tak samtidigt.

Här är några anledningar till varför du bör välja Suncity Montage:

  • Vi är experter på både solceller och takbyte. Vi har lång erfarenhet av båda områdena och vet vad som krävs för att leverera ett hållbart och snyggt resultat.

  • Vi erbjuder en helhetslösning. Vi tar hand om allt från besiktning och offerering till montering och slutbesiktning. Detta gör det enkelt och bekvämt för dig som kund.

Våra tjänster

I samband med köp av solceller erbjuder vi följande tjänster:

  • Besiktning: Vi besöker din fastighet för att bedöma skicket på ditt tak och ge en offert.

  • Materialleverans: Vi levererar allt material som behövs för ditt takbyte och solcellsinstallation.

  • Montering: Våra medarbetare monterar ditt nya tak och dina solceller på ett professionellt och säkert sätt.

  • Slutbesiktning: Vi utför en slutbesiktning av ditt nya tak och dina solceller för att säkerställa att de är utförda enligt överenskommelse.

Vad kan du förvänta dig av oss?

När du väljer Suncity Montage kan du förvänta dig följande:

  • En högkvalitativ lösning som är anpassad efter dina behov.

  • En trygg och säker installation som utförs av erfarna och utbildade medarbetare.

  • En garanti på vårt arbete.

Kontakta oss idag

Om du är intresserad av att investera i solceller och byta tak samtidigt är du välkommen att kontakta oss för en offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dig.


Kontakta oss!

Har du en fråga om våra produkter eller tjänster? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.
SunCity Montage AB
5.0
Baserat på 7 recensioner
powered by Google
Ewy MadsenEwy Madsen
07:45 07 Aug 23
SunCity Montage kan varmt rekommenderas med anledning av grabbarnas proffsigt utförda arbete och deras mycket trevliga bemötande vid montering av solceller på vårt hus.
Frida StenlundFrida Stenlund
20:38 06 Aug 23
Kunde inte blivit mer nöjd över SunCitys installation av solceller på vårat tak! Snabba, proffesionellt arbete, pålitliga och otroligt tillmötesgående! Släpper en inte heller efter installationen, utan återkopplar och kollar om allt känns bra och finns där om det skulle vara något vilket känns otroligt tryggt! Rekommenderar SunCity montage AB alla dagar i veckan! ☀️
Johanna SkolhällJohanna Skolhäll
19:02 05 Aug 23
Jag kan inte annat än att ge SunCity Montage AB högsta tänkbara betyg ⭐️Offerten besvarades efter 2 arbetsdagar och efter att vi tackat ja till den så tog det max 1 månad tills dess att vår anläggning var installerad och i drift!SunCity Montage AB får dessutom full pott på bemötande, service och snabb återkoppling vid diverse frågeställningar. Otroligt noggranna och flexibla!
Mateus SkolhällMateus Skolhäll
18:48 05 Aug 23
Oerhört nöjd av service och installation! Installerades inom 30 dagar som utlovat och oerhört trevlig och kunnig personal.All utrustning fungerar utan några problem och levererar som det skall!Rekommenderar SunCity Montage AB starkt!
Kjell-Arne AdolphzonKjell-Arne Adolphzon
10:36 05 Aug 23
Skulle kunna ha fått mer information/dokumentation om anläggningen. Bra pris och bra personal. Snabb leverans.
js_loader
Vi är behöriga hos elsäkerhetsverket
Org. nr: 559404-1252
www.elsakerhetsverket.se

Kontakt

© 2023 www.suncitymontage.se

Hemsida skapad av Area81.se

INTRESSEFORMULÄR