Solceller

Så här går det till med solceller hos suncity

1. Boka möte

Fyll i vårat kontaktformulär eller ta kontakt med en projektledare och boka en tid som passar er.

2. Besök

En projektledare kommer ut på plats, mäter och räknar på jobbet. Sedan får du en komplett offert på jobbet i sin helhet.

3. Installation

När offerten är godkänd så bestämmer vi ett datum när vi ska köra igång enligt kundens önskemål.

4. Driftsättning

Nu är installationen klar! Då är det dags för det roliga. Först besiktigar och säkerställer vi att installationen är både trygg och säker. Då har vi en genomgång med kunden om hur man administrerar över sitt nya gröna system.

En inblick i solceller

På Suncity Montage är vi stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar för solceller.
Vi har lång och gedigen erfarenhet av installation av solcellssystem. Vår expertis sträcker sig till installationer på olika typer av takkonstruktioner samt markmontering. På så vis kan vi erbjuda kompletta lösningar som är kostnadseffektiva och skräddarsydda till dina behov och möjligheter.

Vi har numera många framgångsrika projekt i ryggen och fortsätter att engagera oss i att leverera högkvalitativa solcellsanläggningar som möter våra kunders behov

Högklassig hårdvara
Våra panelers solceller håller absolut högsta klass. Vi erbjuder 30 års effektgaranti & paneler som passar alla typer av anläggningar.

Investera i solceller & solenergi med Suncity Montage
Solceller är en investering som ger tillbaka på många sätt. Exempelvis sparar du pengar på din elräkning, minskar ditt koldioxidavtryck, och bidrar till en mer hållbar framtid.

Spara pengar på din elräkning
Solceller producerar ren och förnybar el som kan användas för att driva dina hushållsapparater och belysning. Med det i åtanke, kan du spara stora pengar på din elräkning genom att använda solenergi.

Minska ditt koldioxidavtryck
Solceller är ett utmärkt sätt att minska ditt koldioxidavtryck. När du använder solenergi istället för fossila bränslen minskar du utsläppen av växthusgaser och bidrar till en mer hållbar framtid.

Bidra till en mer hållbar framtid
Solenergi är en förnybar energikälla som inte bidrar till klimatförändringarna. I slutändan, genom att investera i solceller kan du bidra till en mer hållbar framtid för dig själv, din familj och hela världen.

Välj Suncity Montage för din solcellsinvestering
Suncity Montage är ett auktoriserat solcellsföretag med lång erfarenhet. Inledningsvis erbjuder vi en komplett lösning från planering och installation till service och underhåll. Kort sagt, vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt behov och budget, så kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök och offert.

Kontakta oss!

Har du en fråga om våra produkter eller tjänster? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.
Alla har olika behov
Solceller för företag

Företag

Solceller till din villa är en mycket bra investering som kan eliminera dina elkostnader. I samband med solceller på ditt tak ökar du värdet på din villa samtidigt som du bidrar till en grönare framtid.
KONTAKTA OSS
Solceller för bostafsrättsföreningar

BRF

Att investera i solenergi till eran bostadsrättsförening ökar både värdet på fastigheten men är också effektivt för ekonomin.
KONTAKTA OSS
Solceller för bostafsrättsföreningar

Lantbruk

Oftast är lantbruken de platserna som är bäst lämpade för solenergi. Allt som allt, i många fall finns det outnyttjad mark som är öppen och kan ta emot många soltimmar.
KONTAKTA OSS
Solceller för bostafsrättsföreningar

Villa

Med de sviktande elpriserna är investering av solceller på villa en självklarhet. Då gör du huset både självförsörjande och ökar värdet på fastigheten.
KONTAKTA OSS
SunCity's priskalkylator
Använd vår solcellskalkylator, speciellt framtagen för att se hur mycket det skulle kosta att installera solceller hos dig!
SunCity Montage AB
5.0
Baserat på 7 recensioner
powered by Google
Ewy MadsenEwy Madsen
07:45 07 Aug 23
SunCity Montage kan varmt rekommenderas med anledning av grabbarnas proffsigt utförda arbete och deras mycket trevliga bemötande vid montering av solceller på vårt hus.
Frida StenlundFrida Stenlund
20:38 06 Aug 23
Kunde inte blivit mer nöjd över SunCitys installation av solceller på vårat tak! Snabba, proffesionellt arbete, pålitliga och otroligt tillmötesgående! Släpper en inte heller efter installationen, utan återkopplar och kollar om allt känns bra och finns där om det skulle vara något vilket känns otroligt tryggt! Rekommenderar SunCity montage AB alla dagar i veckan! ☀️
Johanna SkolhällJohanna Skolhäll
19:02 05 Aug 23
Jag kan inte annat än att ge SunCity Montage AB högsta tänkbara betyg ⭐️Offerten besvarades efter 2 arbetsdagar och efter att vi tackat ja till den så tog det max 1 månad tills dess att vår anläggning var installerad och i drift!SunCity Montage AB får dessutom full pott på bemötande, service och snabb återkoppling vid diverse frågeställningar. Otroligt noggranna och flexibla!
Mateus SkolhällMateus Skolhäll
18:48 05 Aug 23
Oerhört nöjd av service och installation! Installerades inom 30 dagar som utlovat och oerhört trevlig och kunnig personal.All utrustning fungerar utan några problem och levererar som det skall!Rekommenderar SunCity Montage AB starkt!
Kjell-Arne AdolphzonKjell-Arne Adolphzon
10:36 05 Aug 23
Skulle kunna ha fått mer information/dokumentation om anläggningen. Bra pris och bra personal. Snabb leverans.
js_loader
Vi är behöriga hos elsäkerhetsverket
Org. nr: 559404-1252
www.elsakerhetsverket.se

Kontakt

© 2023 www.suncitymontage.se

Hemsida skapad av Area81.se

INTRESSEFORMULÄR