Solceller

Låt SunCity Montage hjälpa dig att ta steget mot en grönare framtid med våra högkvalitativa solceller och professionella installationstjänster. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov och förutsättningar, så att du kan dra full nytta av solenergiens fördelar. Vårt team av certifierade tekniker och energirådgivare arbetar nära dig genom hela processen – från initial konsultation till installation och långsiktig support. Läs vidare för att lära dig mer om hur solceller fungerar och hur de kan gynna både din ekonomi och miljön.

Så här går det till med solceller hos suncity

1. Boka möte

Fyll i vårat kontaktformulär eller ta kontakt med en projektledare och boka en tid som passar er.

2. Besök

En projektledare kommer ut på plats, mäter och räknar på jobbet. Sedan får du en komplett offert på jobbet i sin helhet.

3. Installation

När offerten är godkänd så bestämmer vi ett datum när vi ska köra igång enligt kundens önskemål.

4. Driftsättning

Nu är installationen klar! Då är det dags för det roliga. Först besiktigar och säkerställer vi att installationen är både trygg och säker. Då har vi en genomgång med kunden om hur man administrerar över sitt nya gröna system.

Varför Välja Solceller?

Miljöfördelar

Solceller är en ren och förnybar energikälla som kraftigt minskar ditt koldioxidavtryck. Genom att producera egen elektricitet bidrar du till att minska utsläppen av växthusgaser och andra skadliga föroreningar. Ett solcellssystem på 20 kvadratmeter kan reducera CO2-utsläppen med ungefär ett ton per år, beroende på systemets effektivitet och ditt energiförbrukningsmönster.

Ekonomiska fördelar

Att investera i solceller kan leda till betydande besparingar på dina elkostnader. Genom att producera din egen el minskar du ditt beroende av elbolag och undviker höga elpriser. Dessutom ökar värdet på ditt hem – fastigheter med solcellssystem är ofta mer attraktiva på marknaden och kan säljas snabbare och till ett högre pris. Överskottsel kan säljas tillbaka till elnätet, vilket ger ytterligare ekonomiska fördelar.

Självförsörjning

Med solceller blir du mer oberoende av varierande elpriser. Genom att lagra överskottsenergi i batterier kan du använda den när solens strålar inte räcker till, exempelvis på natten eller under molniga dagar. Detta gör ditt hushåll mer självförsörjande och mindre sårbart för störningar i elnätet.

Hur Fungerar Solceller?

Energiomvandling:

Solceller fungerar genom att omvandla solens ljus till elektricitet. Detta sker genom en process där solcellerna absorberar fotoner från solljuset, vilket frigör elektroner och skapar en elektrisk ström. Denna ström kallas likström (DC) och omvandlas till växelström (AC) av en växelriktare, vilket är den form av elektricitet som används i ditt hem.

Komponenter:

Ett solcellssystem består av flera viktiga komponenter:

  • Solpaneler: Dessa monteras vanligtvis på taket och fångar upp solens energi.
  • Växelriktare: Omvandlar den producerade likströmmen till växelström.
  • Batterier: Lagrar överskottsenergi så att den kan användas vid behov.
  • Montagesystem: Strukturer och fästen som håller solpanelerna på plats.
  • Övervakningssystem: Verktyg och appar som hjälper dig att följa produktion och förbrukning i realtid.

Prestanda:

Solcellernas effektivitet beror på flera faktorer, inklusive deras placering, vinkel och mängden solljus de exponeras för. Solceller fungerar även under molniga dagar, men deras effektivitet är högst när de utsätts för direkt solljus. För att maximera prestandan är det viktigt att solpanelerna installeras på en plats där de får så mycket solljus som möjligt under dagen.

Kostnader och Bidrag

Investering och Avkastning

Initiala kostnader för solcellsinstallation kan variera, men de långsiktiga besparingarna på elräkningen gör det till en lönsam investering. Du kan räkna med att återbetala din investering inom 20 år, samtidigt höjer det värdet på huset och du får på så sätt ofta tillbaka din investering vid försäljning av huset.

Statliga Bidrag

Det finns olika statliga bidrag och skattereduktioner som kan minska dina kostnader för solcellsinstallation. Vi hjälper dig att navigera genom dessa alternativ för att maximera dina besparingar.

En inblick i solceller

På Suncity Montage är vi stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar för solceller.
Vi har lång och gedigen erfarenhet av installation av solcellssystem. Vår expertis sträcker sig till installationer på olika typer av takkonstruktioner samt markmontering. På så vis kan vi erbjuda kompletta lösningar som är kostnadseffektiva och skräddarsydda till dina behov och möjligheter.

Vi har numera många framgångsrika projekt i ryggen och fortsätter att engagera oss i att leverera högkvalitativa solcellsanläggningar som möter våra kunders behov

Högklassig hårdvara
Våra panelers solceller håller absolut högsta klass. Vi erbjuder 30 års effektgaranti & paneler som passar alla typer av anläggningar.

Investera i solceller & solenergi med Suncity Montage
Solceller är en investering som ger tillbaka på många sätt. Exempelvis sparar du pengar på din elräkning, minskar ditt koldioxidavtryck, och bidrar till en mer hållbar framtid.

Spara pengar på din elräkning
Solceller producerar ren och förnybar el som kan användas för att driva dina hushållsapparater och belysning. Med det i åtanke, kan du spara stora pengar på din elräkning genom att använda solenergi.

Minska ditt koldioxidavtryck
Solceller är ett utmärkt sätt att minska ditt koldioxidavtryck. När du använder solenergi istället för fossila bränslen minskar du utsläppen av växthusgaser och bidrar till en mer hållbar framtid.

Bidra till en mer hållbar framtid
Solenergi är en förnybar energikälla som inte bidrar till klimatförändringarna. I slutändan, genom att investera i solceller kan du bidra till en mer hållbar framtid för dig själv, din familj och hela världen.

Välj Suncity Montage för din solcellsinvestering
Suncity Montage är ett auktoriserat solcellsföretag med lång erfarenhet. Inledningsvis erbjuder vi en komplett lösning från planering och installation till service och underhåll. Kort sagt, vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt behov och budget, så kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök och offert.

Kontakta oss!

Har du en fråga om våra produkter eller tjänster? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vanliga Frågor (FAQ)

Loader image

Solceller fungerar även under molniga dagar, men deras effektivitet är högst vid direkt solljus. Placering och vinkel på panelerna spelar också en viktig roll för att maximera elproduktionen.

Ja, du kan sälja överskottsel tillbaka till elnätet och få betalt för den energi du inte använder själv. Detta kan bidra till ytterligare besparingar på din elräkning.

Regler och bidrag för solceller varierar och uppdateras regelbundet. Vi håller oss uppdaterade med de senaste bestämmelserna och hjälper dig att säkerställa att din installation uppfyller alla krav.

Ja, vi erbjuder solceller med batterilagring. Batterilagring gör att du kan lagra överskottsenergi för användning när solen inte skiner, vilket maximerar din energianvändning och minskar dina elkostnader. Det bidrar även till en grönare och mer självförsörjande energilösning.

Alla har olika behov
Solceller för företag

Företag

Solceller till din villa är en mycket bra investering som kan eliminera dina elkostnader. I samband med solceller på ditt tak ökar du värdet på din villa samtidigt som du bidrar till en grönare framtid.
KONTAKTA OSS
Solceller för bostafsrättsföreningar

BRF

Att investera i solenergi till eran bostadsrättsförening ökar både värdet på fastigheten men är också effektivt för ekonomin.
KONTAKTA OSS
Solceller för bostafsrättsföreningar

Lantbruk

Oftast är lantbruken de platserna som är bäst lämpade för solenergi. Allt som allt, i många fall finns det outnyttjad mark som är öppen och kan ta emot många soltimmar.
KONTAKTA OSS
Solceller för bostafsrättsföreningar

Villa

Med de sviktande elpriserna är investering av solceller på villa en självklarhet. Då gör du huset både självförsörjande och ökar värdet på fastigheten.
KONTAKTA OSS
SunCity's priskalkylator
Använd vår solcellskalkylator, speciellt framtagen för att se hur mycket det skulle kosta att installera solceller hos dig!
Vi är behöriga hos elsäkerhetsverket
Org. nr: 559404-1252
www.elsakerhetsverket.se

Kontakt

© 2023 www.suncitymontage.se

Hemsida skapad av Area81.se

INTRESSEFORMULÄR