Integrerade Solceller: Solcellstak och Takpannor med Solceller

Vad är Integrerade Solceller?

Integrerade Solceller: Solcellstak och Takpannor med Solceller - Suncitymontage.se

Integrerade solceller, även kända som solcellstak, innebär att solcellerna är inbyggda i takmaterialet, såsom takpannor eller plåttak. Detta gör att solpanelerna blir en del av taket, vilket ger ett snyggt och enhetligt utseende utan att kompromissa med funktionaliteten.

Solcellstak och Takpannor med Solceller

Solcellstak och takpannor med solceller är perfekta för dig som vill kombinera takbyte med installation av solenergi. Dessa lösningar inkluderar:

  • Solcellstakpannor: Takpannor som integrerar solceller, exempelvis Nyedal Solenergis "Solpannan" eller Soltech Energys "ShingEl"​.
  • Plåttak med solceller: Plåttak där solcellerna är integrerade direkt i materialet, vilket ger en hög verkningsgrad och hållbarhet​.

Varför Välja Oss för Installation av Integrerade Solceller?

  • Erfarenhet och Expertis: Vi på SunCity Montage har många års erfarenhet av att installera solceller och erbjuder professionella lösningar anpassade efter dina behov.
  • Helhetslösning: Vi erbjuder en komplett tjänst från konsultation och design till installation och efterföljande support.
  • Kvalitetsgaranti: Vi använder endast högkvalitativa produkter och garanterar att ditt solcellstak är både hållbart och effektivt.

Så Går Det Till med Oss på SunCity Montage

  • Konsultation och Planering: Vi börjar med en konsultation för att förstå dina behov och inspektera takets förutsättningar.
  • Offert och Design: Därefter får du en detaljerad offert och en designplan för installationen.
  • Installation: Vårt team av certifierade installatörer och elektriker genomför installationen professionellt och effektivt.
  • Uppföljning och Support: Efter installationen erbjuder vi support och uppföljning för att säkerställa att systemet fungerar optimalt.

Kan Man Använda ROT-avdrag?

Ja, ROT-avdraget kan användas för installation av integrerade solceller. ROT-avdraget ger en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden, vilket kan minska dina installationskostnader avsevärt​.

Kan Man Få Grönt Bidrag för Integrerade Solceller?

Ja, det gröna avdraget kan användas för installation av integrerade solceller. Det ger en skattereduktion på 20% av totalkostnaden för installationen upp till 50 000 kr per år och hushåll​.

Kostnaden för Integrerade Solceller

Priset för integrerade solceller varierar beroende på takets storlek och komplexitet, men ligger vanligtvis mellan 4 000 och 10 000 kr per kvadratmeter. För en genomsnittlig villa kan detta innebära en total kostnad på mellan 200 000 och 500 000 kr.

Kontakta Oss för Installation av Integrerade Solceller

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation och offert för installation av integrerade solceller. Vi på SunCity Montage är redo att hjälpa dig att göra ditt hem mer hållbart och energieffektivt med våra högkvalitativa solcellslösningar.

Kontakta Oss:

Telefon: 054-770 71 91
E-post:info@suncitymontage.se
Vi ser fram emot att hjälpa dig med din övergång till förnybar energi!

SunCity's priskalkylator
Använd vår solcellskalkylator, speciellt framtagen för att se hur mycket det skulle kosta att installera solceller hos dig!

Kontakta oss!

Har du en fråga om våra produkter eller tjänster? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.
Vi är behöriga hos elsäkerhetsverket
Org. nr: 559404-1252
www.elsakerhetsverket.se

Kontakt

© 2023 www.suncitymontage.se

Hemsida skapad av Area81.se

INTRESSEFORMULÄR