Om Oss

SunCity
Montage AB

Vi är behöriga hos elsäkerhetsverket
Org. nr: 559404-1252
www.elsakerhetsverket.se

Vi är ett företag som erbjuder montagetjänster av solpaneler och andra solenergisystem. Vi är ett team av erfarna och engagerade snickare och elektriker som är passionerade för att hjälpa våra kunder att gå över till förnybar energi.

Vi erbjuder ett komplett utbud av montagetjänster, från planering och projektering till installation och efterservice. Vi arbetar med alla typer av solpaneler och solenergisystem, och vi anpassar våra lösningar efter dina specifika behov.

Våra tjänster är kostnadseffektiva och hållbara. Vi använder högkvalitativa material och metoder för att säkerställa att dina solpaneler installeras på ett professionellt sätt och att de ger dig många års energibesparingar.

Kontakta oss idag för att veta mer om våra tjänster!

Våra fördelar:

  • Erfaren och engagerad personal

  • Komplett utbud av montagetjänster

  • Anpassningsbara lösningar

  • Högkvalitativa material och metoder

  • Kostnadseffektiva och hållbara tjänster

Vår vision

Att vara det ledande företaget i solpanelmontagebranschen i Sverige.
Våra samarbetspartners

Läs mer om Checkwatts tjänster här!

SunCity Montage AB
5.0
Baserat på 7 recensioner
powered by Google
Ewy MadsenEwy Madsen
07:45 07 Aug 23
SunCity Montage kan varmt rekommenderas med anledning av grabbarnas proffsigt utförda arbete och deras mycket trevliga bemötande vid montering av solceller på vårt hus.
Frida StenlundFrida Stenlund
20:38 06 Aug 23
Kunde inte blivit mer nöjd över SunCitys installation av solceller på vårat tak! Snabba, proffesionellt arbete, pålitliga och otroligt tillmötesgående! Släpper en inte heller efter installationen, utan återkopplar och kollar om allt känns bra och finns där om det skulle vara något vilket känns otroligt tryggt! Rekommenderar SunCity montage AB alla dagar i veckan! ☀️
Johanna SkolhällJohanna Skolhäll
19:02 05 Aug 23
Jag kan inte annat än att ge SunCity Montage AB högsta tänkbara betyg ⭐️Offerten besvarades efter 2 arbetsdagar och efter att vi tackat ja till den så tog det max 1 månad tills dess att vår anläggning var installerad och i drift!SunCity Montage AB får dessutom full pott på bemötande, service och snabb återkoppling vid diverse frågeställningar. Otroligt noggranna och flexibla!
Mateus SkolhällMateus Skolhäll
18:48 05 Aug 23
Oerhört nöjd av service och installation! Installerades inom 30 dagar som utlovat och oerhört trevlig och kunnig personal.All utrustning fungerar utan några problem och levererar som det skall!Rekommenderar SunCity Montage AB starkt!
Kjell-Arne AdolphzonKjell-Arne Adolphzon
10:36 05 Aug 23
Skulle kunna ha fått mer information/dokumentation om anläggningen. Bra pris och bra personal. Snabb leverans.
js_loader
Vi är behöriga hos elsäkerhetsverket
Org. nr: 559404-1252
www.elsakerhetsverket.se

Kontakt

© 2023 www.suncitymontage.se

Hemsida skapad av Area81.se

INTRESSEFORMULÄR