Solceller för Bostadsrättsföreningar (BRF)

Solceller är en utmärkt investering för bostadsrättsföreningar som vill minska sina energikostnader och bidra till en mer hållbar framtid. På SunCity Montage erbjuder vi specialiserade tjänster för installation av solceller i bostadsrättsföreningar, från planering och projektering till installation och uppföljning.

Varför Välja Solceller för BRF?

Integrerade Solceller: Solcellstak och Takpannor med Solceller - Suncitymontage.se
 • Ekonomiska Fördelar: Genom att installera solceller kan BRF
  kraftigt sänka sina elkostnader och öka självförsörjningsgraden på el. Överskottsel kan dessutom säljas tillbaka till elnätet, vilket ger extra intäkter.
 • Miljövänligt: Solceller minskar beroendet av fossila bränslen och minskar föreningens koldioxidavtryck, vilket är ett viktigt steg mot en hållbar framtid.
 • Ökat Fastighetsvärde: Fastigheter med solceller anses mer attraktiva och kan höja värdet på bostäderna inom föreningen.

Våra Tjänster för BRF

 • Konsultation och Förstudie: Vi börjar med en grundlig förstudie där vi bedömer fastighetens förutsättningar för solceller. Detta inkluderar takets lutning, väderstreck, skuggning och strukturell integritet.
 • Projektering och Design: Baserat på förstudien tar vi fram en detaljerad projektering och design av solcellsanläggningen. Vi optimerar placeringen av solcellerna för att maximera energiproduktionen.
 • Finansieringsrådgivning: Vi hjälper er att hitta de bästa finansieringslösningarna, inklusive lån, bidrag och avdrag som ROT och grönt avdrag.
 • Installation: Våra certifierade installatörer ser till att solcellsanläggningen installeras korrekt och säkert. Vi sköter all kontakt med elbolag och myndigheter för att säkerställa att installationen uppfyller alla krav och regler.
 • Uppföljning och Underhåll: Efter installationen erbjuder vi uppföljning och underhåll för att säkerställa att anläggningen fungerar optimalt och fortsätter att producera maximalt med el.

Finansieringsmöjligheter

 • ROT-avdrag: Bostadsrättsföreningar kan använda ROT-avdraget för att minska arbetskostnaderna vid installation av solceller.
 • Grönt Avdrag: Föreningar kan även ansöka om det gröna avdraget, som ger 15% skattereduktion på kostnader för installation av solcellsanläggningar​.

Kostnadsfri Konsultation

Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation för bostadsrättsföreningar som är intresserade av att installera solceller. Under konsultationen går vi igenom era specifika behov och förutsättningar och ger en skräddarsydd rekommendation för er solcellsinstallation.

Kontakta Oss

Kontakta oss på SunCity Montage för att ta nästa steg mot en mer hållbar och ekonomiskt fördelaktig framtid för er bostadsrättsförening.

SunCity's priskalkylator
Använd vår solcellskalkylator, speciellt framtagen för att se hur mycket det skulle kosta att installera solceller hos dig!

Kontakta oss!

Har du en fråga om våra produkter eller tjänster? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.
Vi är behöriga hos elsäkerhetsverket
Org. nr: 559404-1252
www.elsakerhetsverket.se

Kontakt

© 2023 www.suncitymontage.se

Hemsida skapad av Area81.se

INTRESSEFORMULÄR