Ambassadörsprogrammet

Ambassadörs
programmet

Ansök nu och bli en Ambassadör för SunCity och den Gröna omställningen!

Är du redo att bli en del av en växande rörelse för förnybar energi och dela din positiva erfarenhet om SunCity? Vi välkomnar ansökningar från kunder som har tidigare erfarenhet av att ha fått solceller installerade av SunCity eller andra leverantörer och som vill engagera sig i vårt Ambassadörsprogram.

Varför bli Ambassadör för SunCity?

Sprid Hållbarhet

Som ambassadör för SunCity har du möjligheten att vara en förespråkare för en grönare och mer hållbar framtid. Dela din historia och inspirera andra att göra skillnad.

Delaktighet

Genom att ansluta dig till vårt Ambassadörsprogram blir du en del av ett nätverk av individer som delar samma intresse för förnybar energi och miljöansvar.

Erfarenhetsdelning

Din personliga erfarenhet av SunCitys solcellslösningar är värdefull. Genom att berätta din berättelse kan du hjälpa andra att fatta välgrundade beslut om sin egen energianvändning.

Ekonomiska Fördelar

Som en extra förmån kan våra ambassadörer tjäna en procentuell belöning på alla nya kunder de refererar till oss. Detta är en unik möjlighet att inte bara sprida medvetenheten om solenergi utan också att bli belönad för det. I tillägg till det får våra ambassadörer exklusiva rabatter på alla våra produkter och tjänster.

Inga Krav, Endast Engagemang: Vi vill betona att det inte finns några krav för våra ambassadörer. Det handlar om att dela din historia och passion för förnybar energi i den takt som passar dig.

Din möjlighet att påverka, inspirera och tjäna pengar väntar. Ansök nu och gå med i SunCity Ambassadörprogram!

Har du frågor om Ambassadörsprogrammet?
Skriv dina frågor i fältet nedan:

Vem kan ansöka?

Vi söker specifikt efter företag och privatpersoner som redan har solceller installerade av SunCity och är redo att dela sina positiva erfarenheter med andra. Ditt engagemang kommer att bidra till att öka medvetenheten om solenergi och hållbarhet.

Hur ansöker du?

Ansökningsprocessen är enkel:

  • Fyll i formuläret: Besök denna länk och fyll i en kort ansökningsblankett. Dela din erfarenhet, ditt engagemang och varför du vill bli en ambassadör för SunCity.

  • Bedömning: Vårt team kommer att granska din ansökan och bedöma hur din profil matchar vårt program.

  • Välkommen till Teamet: Om din ansökan godkänns, blir du en stolt medlem av SunCitys Ambassadörsteam. Vi kommer att förse dig med all information du behöver för att komma igång. 

SunCity Montage AB
5.0
Baserat på 7 recensioner
powered by Google
Ewy MadsenEwy Madsen
07:45 07 Aug 23
SunCity Montage kan varmt rekommenderas med anledning av grabbarnas proffsigt utförda arbete och deras mycket trevliga bemötande vid montering av solceller på vårt hus.
Frida StenlundFrida Stenlund
20:38 06 Aug 23
Kunde inte blivit mer nöjd över SunCitys installation av solceller på vårat tak! Snabba, proffesionellt arbete, pålitliga och otroligt tillmötesgående! Släpper en inte heller efter installationen, utan återkopplar och kollar om allt känns bra och finns där om det skulle vara något vilket känns otroligt tryggt! Rekommenderar SunCity montage AB alla dagar i veckan! ☀️
Johanna SkolhällJohanna Skolhäll
19:02 05 Aug 23
Jag kan inte annat än att ge SunCity Montage AB högsta tänkbara betyg ⭐️Offerten besvarades efter 2 arbetsdagar och efter att vi tackat ja till den så tog det max 1 månad tills dess att vår anläggning var installerad och i drift!SunCity Montage AB får dessutom full pott på bemötande, service och snabb återkoppling vid diverse frågeställningar. Otroligt noggranna och flexibla!
Mateus SkolhällMateus Skolhäll
18:48 05 Aug 23
Oerhört nöjd av service och installation! Installerades inom 30 dagar som utlovat och oerhört trevlig och kunnig personal.All utrustning fungerar utan några problem och levererar som det skall!Rekommenderar SunCity Montage AB starkt!
Kjell-Arne AdolphzonKjell-Arne Adolphzon
10:36 05 Aug 23
Skulle kunna ha fått mer information/dokumentation om anläggningen. Bra pris och bra personal. Snabb leverans.
js_loader
Vi är behöriga hos elsäkerhetsverket
Org. nr: 559404-1252
www.elsakerhetsverket.se

Kontakt

© 2023 www.suncitymontage.se

Hemsida skapad av Area81.se

INTRESSEFORMULÄR