Batterilagring

batterilagring med suncity montage

Energilager spelar en central roll för energiomställningen. Energilager kallas också för energilagringssystem eller energilager batterier och innebär att kan du lagra energi av olika form och sedan använda den vid behov. Vi måste ha denna teknik för att kunna hantera energiförsörjningen och distributionen av el i elnätet.


Energilager kan betecknas som en form av batterier för i grund och botten så handlar det ju om att på ett kompakt sätt förvara den energi som genereras för att kunna använda den vid senare tillfälle. Detta är extra viktigt för dig som använder förnybar energi som sol- och vindkraft.
Fördelar med energilager batterier :
  • Du kan använda det lokala batteriet för att minska effekttoppar
  • Effekttoppar kan även minskas längre ut i elnätet
  • Behovet av investeringar som att bygga nya kraftledningar minskas
  • Energilager batterier är med och stabiliserar elnätet med frekvensreglering

suncity montage erbjuder lösningar från de ledande märkena

elbilsladdare och batterier
Om du vill kunna ladda din elbil snabbare och få tillgång till lagrad el till exempel då det blir strömavbrott så bör du ha ett väl fungerande energilager.

Energilagret bidrar till jämn elförsörjning, förbättrar nätstabiliteten och minskar förluster i energiförsörjningen.

Vi kan också hjälpa dig med batterilager som är en specifik typ av energilager där elektrisk energi lagras i batterier. Det finns olika varianter som litium-jon-batterier, bly-syra-batterier och mer. Vi hjälper dig med rätt variant i enlighet med den applikation du behöver batterilagret för.

Idag används batterilager i en mängd olika tillämpningar. De fungerar som backup-strömkällor såväl som för optimering av användning av förnybar energi i bostäder och på företag.

Vid en övergång till en mer hållbar energiförsörjning är batterilager ett väldigt fint stöd.

Vi erbjuder batterilager av högsta kvalitet från erkända märken som Solax, Sungrow, Afore, Growatt, Pixi, Huawei, Solis och Socomec.

Kontakta oss!

Har du en fråga om våra produkter eller tjänster? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.
SunCity Montage AB
5.0
Baserat på 7 recensioner
powered by Google
Ewy MadsenEwy Madsen
07:45 07 Aug 23
SunCity Montage kan varmt rekommenderas med anledning av grabbarnas proffsigt utförda arbete och deras mycket trevliga bemötande vid montering av solceller på vårt hus.
Frida StenlundFrida Stenlund
20:38 06 Aug 23
Kunde inte blivit mer nöjd över SunCitys installation av solceller på vårat tak! Snabba, proffesionellt arbete, pålitliga och otroligt tillmötesgående! Släpper en inte heller efter installationen, utan återkopplar och kollar om allt känns bra och finns där om det skulle vara något vilket känns otroligt tryggt! Rekommenderar SunCity montage AB alla dagar i veckan! ☀️
Johanna SkolhällJohanna Skolhäll
19:02 05 Aug 23
Jag kan inte annat än att ge SunCity Montage AB högsta tänkbara betyg ⭐️Offerten besvarades efter 2 arbetsdagar och efter att vi tackat ja till den så tog det max 1 månad tills dess att vår anläggning var installerad och i drift!SunCity Montage AB får dessutom full pott på bemötande, service och snabb återkoppling vid diverse frågeställningar. Otroligt noggranna och flexibla!
Mateus SkolhällMateus Skolhäll
18:48 05 Aug 23
Oerhört nöjd av service och installation! Installerades inom 30 dagar som utlovat och oerhört trevlig och kunnig personal.All utrustning fungerar utan några problem och levererar som det skall!Rekommenderar SunCity Montage AB starkt!
Kjell-Arne AdolphzonKjell-Arne Adolphzon
10:36 05 Aug 23
Skulle kunna ha fått mer information/dokumentation om anläggningen. Bra pris och bra personal. Snabb leverans.
js_loader
Vi är behöriga hos elsäkerhetsverket
Org. nr: 559404-1252
www.elsakerhetsverket.se

Kontakt

© 2023 www.suncitymontage.se

Hemsida skapad av Area81.se

INTRESSEFORMULÄR