Tjänster

Solceller omvandlar solens strålar till förnybar energi under dagen. Batterier lagrar denna energi för att användas under kvällen och natten. Överskottselen kan användas till att ladda en elbil eller andra elektriska apparater. Genomtänkta lösningar för solenergi är bra för både miljön och din plånbok. Vi hittar en lösning som passar dig.
Det finns möjlighet att använda våra smarta tjänster, med hjälp av smart styrning av flexibla resurser som batterier, elbilsladdning och växelriktare som dessutom gör elsystemet mer effektivt och driftsäkert. Sol- och vindkraft som kombineras med batterier och vätgas kan stötta elsystemet betydligt bättre och snabbare än traditionella kraftslag.
STÖDTJÄNSTER
Suncity Montage är ett auktoriserat solcellsföretag som kan hjälpa dig med alla dina solcellsbehov. Vi erbjuder en komplett lösning, från planering och installation till service och underhåll. Vi hjälper dig att hitta den bästa solcellslösningen för ditt hus och din budget. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök och offert.
Solceller
Suncity Montage är ett auktoriserat solcellsföretag som kan hjälpa dig med alla dina solcellsbehov. Vi erbjuder en komplett lösning, från planering och installation till service och underhåll. Vi hjälper dig att hitta den bästa solcellslösningen för ditt hus och din budget. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök och offert.
BATTERILAGRING
Suncity Montage är ett företag som specialiserar sig på solenergi och takbyte. Vi erbjuder en komplett lösning för dig som vill investera i solceller och byta tak samtidigt.
Takbyte & solcellstak
Elbilar blir allt vanligare, och med det ökar behovet av infrastruktur för att ladda dem. Elbilsladdare har idag 50% grönt bidrag vilket gör att det blir billigare att elektrifiera ditt hem.
Elbilsladdare
Suncity Montage är ett auktoriserat el- och solenergiföretag med lång erfarenhet. Vi kan hjälpa dig med alla dina elinstallationsbehov, från små hushållsinstallationer till stora industrianläggningar. Vi är också experter på solcellsinstallationer och kan hjälpa dig att välja den bästa lösningen för ditt hus eller företag.consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Montagepartner
SunCity Montage AB
5.0
Baserat på 7 recensioner
powered by Google
Ewy MadsenEwy Madsen
07:45 07 Aug 23
SunCity Montage kan varmt rekommenderas med anledning av grabbarnas proffsigt utförda arbete och deras mycket trevliga bemötande vid montering av solceller på vårt hus.
Frida StenlundFrida Stenlund
20:38 06 Aug 23
Kunde inte blivit mer nöjd över SunCitys installation av solceller på vårat tak! Snabba, proffesionellt arbete, pålitliga och otroligt tillmötesgående! Släpper en inte heller efter installationen, utan återkopplar och kollar om allt känns bra och finns där om det skulle vara något vilket känns otroligt tryggt! Rekommenderar SunCity montage AB alla dagar i veckan! ☀️
Johanna SkolhällJohanna Skolhäll
19:02 05 Aug 23
Jag kan inte annat än att ge SunCity Montage AB högsta tänkbara betyg ⭐️Offerten besvarades efter 2 arbetsdagar och efter att vi tackat ja till den så tog det max 1 månad tills dess att vår anläggning var installerad och i drift!SunCity Montage AB får dessutom full pott på bemötande, service och snabb återkoppling vid diverse frågeställningar. Otroligt noggranna och flexibla!
Mateus SkolhällMateus Skolhäll
18:48 05 Aug 23
Oerhört nöjd av service och installation! Installerades inom 30 dagar som utlovat och oerhört trevlig och kunnig personal.All utrustning fungerar utan några problem och levererar som det skall!Rekommenderar SunCity Montage AB starkt!
Kjell-Arne AdolphzonKjell-Arne Adolphzon
10:36 05 Aug 23
Skulle kunna ha fått mer information/dokumentation om anläggningen. Bra pris och bra personal. Snabb leverans.
js_loader
Vi är behöriga hos elsäkerhetsverket
Org. nr: 559404-1252
www.elsakerhetsverket.se

Kontakt

© 2023 www.suncitymontage.se

Hemsida skapad av Area81.se

INTRESSEFORMULÄR