Örebro

våra tjänster

Solceller

Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa solenergilösningar som passar dina unika behov och bidrar till en grönare framtid.
Läs mer

Solcellsbatteri

Genom att integrera solcellsbatterier i ditt energisystem, erbjuder vi dig en väg till sann energioberoende, optimerad energianvändning och en grönare framtid.
Läs mer

Laddbox

Med vår gedigna erfarenhet och expertis säkerställer vi att din övergång till elbilsladdning blir så smidig och effektiv som möjligt.
Läs mer

Laddstolpar för BRF

Installation av laddstolpar för bostadsrättsföreningar. Med en passion för hållbar utveckling och en grönare framtid, erbjuder vi toppmoderna laddningslösningar.
Läs mer

Takbyte

Att byta tak erbjuder inte bara ett tillfälle att förnya ditt hems skyddande lager utan öppnar också dörren till en hållbar framtid genom integrationen av solpaneler.
Läs mer

Kontakta oss!

Har du en fråga om våra produkter eller tjänster? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.
Alla har olika behov
Solceller för företag

Företag

Solceller till din villa är en mycket bra investering som kan eliminera dina elkostnader. I samband med solceller på ditt tak ökar du värdet på din villa samtidigt som du bidrar till en grönare framtid.
KONTAKTA OSS
Solceller för bostafsrättsföreningar

BRF

Att investera i solenergi till eran bostadsrättsförening ökar både värdet på fastigheten men är också effektivt för ekonomin.
KONTAKTA OSS
Solceller för bostafsrättsföreningar

Lantbruk

Oftast är lantbruken de platserna som är bäst lämpade för solenergi. Allt som allt, i många fall finns det outnyttjad mark som är öppen och kan ta emot många soltimmar.
KONTAKTA OSS
Solceller för bostafsrättsföreningar

Villa

Med de sviktande elpriserna är investering av solceller på villa en självklarhet. Då gör du huset både självförsörjande och ökar värdet på fastigheten.
KONTAKTA OSS
SunCity's priskalkylator
Använd vår solcellskalkylator, speciellt framtagen för att se hur mycket det skulle kosta att installera solceller hos dig!
Vi är behöriga hos elsäkerhetsverket
Org. nr: 559404-1252
www.elsakerhetsverket.se

Kontakt

© 2023 www.suncitymontage.se

Hemsida skapad av Area81.se

INTRESSEFORMULÄR